…Attention Greeks…

( I had to get help translating this..so if it doesn’t make much sense, let me know and I’ll just repost the bastard in English)

Γεια σας Έλληνες φίλοι μου.

Τελευταίως, δεν έχω δει πολλές σκηνές από την υπέροχη χώρα σας στις ειδήσεις, ελπίζω να μην είστε όλοι νεκροί, δολοφονημένοι από φασίστες μπάτσους ή από βρώμικους, κομμουνιστές χίπιδες (όποια από τις δυο περιπτώσεις κι αν ισχύει). Έχω μερικά ενδιαφέροντα νέα. Το κανάλι Comedy Central ξεκινά την άνοιξη μια νέα εκπομπή με τίτλο «Trip Tank». Είναι μια εκπομπή κινουμένων σχεδίων με περισσότερες, μικρές και αυτοτελείς ιστορίες σε κάθε επεισόδιο. Στο έβδομο επεισόδιο θα έχει ένα σύντομο κινούμενο σχέδιο μέσα από τις σελίδες του «Δηλητηριώδες Νανούρισμα»! Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα πέρα απ’ το ότι η συγκεκριμένη ιστορία περιλαμβάνεται στο «Ιδού ο Ντόνατ έρχεται» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Jemma Press.

Δεν έχω πει το μυστικό αυτό ακόμα στους Αμερικανούς αναγνώστες μου οπότε μην το μαρτυρήσετε σε κάποιο απ’ τα αμερικανικά γουρούνια με τα οποία ανταλλάσετε μπρος πίσω μηνύματα στο ίντερνετ για το πόσο ωραία πρέπει να είναι να ζεις σε μια χώρα όπου χωράνε πάνω από δυο άνθρωποι στα αυτοκίνητα. Εδώ θα βρείτε ένα λινκ για το πρίβιου επεισόδιο (όχι, το δικό μου δεν είναι σε αυτό αλλά μπορείτε να τσεκάρετε το ύφος της σειράς)

http://on.cc.com/1bH38ZN

Ελπίζω να σας ξαναδώ όλους σύντομα, και μην διστάσετε να πρήξετε την Jemma Press και να τους πείτε να τυπώσουν κι άλλο «Δηλητηριώδες Νανούρισμα»…πείτε τους ότι αν δεν το κάνουν υπάρχουν ακόμα πολλά μαρμάρινα σκαλοπάτια τα οποία μπορούν να σπάσουν σε κομμάτια ιδανικά για βολές!

Bookmark the permalink.

Comments are closed.

  • Archives